BeTTEL

Beroepsvereniging Trainers & Therapeuten Emotioneel Lichaamswerk

BeTTEL Emotioneel Lichaamswerk ELW Trainers+Therapeuten Agenda Organisatie Contact Inloggen

BeTTEL > Privacy statement

U kunt anoniem gebruik maken van de BeTTEL-website. BeTTEL is niet geïnteresseerd in namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site.

Een uitzondering hierop geldt wanneer u middels de website een aanvraag doet voor informatie, het downloaden of toezenden van documenten of een klacht wilt indienen. Voor deze handelingen wordt uw IP-adres geregistreerd om spam en misbruik van de website zoveel mogelijk tegen te kunnen gaan en daar tegen op te kunnen treden.

Indien u uw persoonsgegevens aan BeTTEL verstrekt zullen deze uitsluitend gebruikt worden om ten aanzien van uw vraag of opmerking te kunnen reageren en/of te informeren of de door u gevonden informatie op de website en/of de reactie van BeTTEL voor u bevredigend was. Uw persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Natuurlijk is BeTTEL wel geïnteresseerd in de normale statistische bezoekersgegevens, die van belang zijn voor de verbetering van de inhoud en de werking van de website. Deze anonieme gegevens worden gebruikt om een indruk te krijgen van het gebruik dat bezoekers van de BeTTEL-website maken, het aantal bezoekers, en welke pagina's wel of niet bezocht worden.

naar boven